Aktivnosti v skupini OBLAČKI

MAREC 2021 – Utrinki meseca marca

Osrednja tema meseca marca je bila družina, materinski dan ter seveda pomlad.

Namesto tradicionalne prireditve ob materinskem dnevu smo pripravili drsnice, ki prikazujejo kako potekajo dejavnosti na zadano temo.

Prikazani utrinki prikazujejo kako potekajo naši dnevi v vrtcu: prihod v vrtec, igranje, pospravljanje igrač oz. igralnice, preverimo, kdo vse je ta dan v vrtcu, v koloni počakamo na umivanje, skrb za osebno higieno, zbiranje ter ustvarjanje plakata »Naše družine«, spoznavanje ter nabiranje pomladnih cvetlic, likovno ustvarjanje na temo Trobentice in jetrniki, izdelovanje darila za mamice, tekanje v naravi, igra na igralih, igra na igrišču z umetno travo, raziskovanje v naravi, risanje, praznovanje rojstnih dni, igranje s kockami, ogledovanje in poslušanje slikanic oz. pravljic, igra zdravnika, jutranja razgibavanja ter vadbene ure v avli vrtca, utrjevanje sezuvanje/obuvanja, slačenja/oblačenja ter urejenosti garderobe, samostojnost pri prehranjevanju, počitek, aktivno sodelovanje pri projektu Pomahajmo po Sloveniji…

Za ogled fotogalerije kliknite na fotografijo.

FEBRUAR 2021 – Pustni utrinki

V času pusta smo si izdelali maske; spoznali lik Kurenta; zvonili s Kurentovimi zvonci in ugotovili, da so zelo glasni; imeli pustno rajanje ter se v maskah sprehodili po Vidmu.

Za ogled fotogalerije kliknite na fotografijo.
Dostopnost